Nieuwe promotie van het stadscentrum

Rondom het centrum van Spijkenisse zijn banieren geplaatst, waardoor het centrum beter vindbaar en herkenbaar wordt voor de bezoekers. Met de banieren wordt het stadscentrum zichtbaar aangekondigd vanaf alle rijroutes.
Het plaatsen van de banieren maakt onderdeel uit van de Meerjarenvisie Stadscentrum Spijkenisse waarin een totaalpakket aan verbetervoorstellen is opgenomen. Zo moet het stadcentrum beter vindbaar, goed bereikbaar, herkenbaar en gastvrij zijn.  De komende periode worden in het stadscentrum op steeds meer plekken uniforme uitingen geplaatst, de herkenbare rode kleur en het Shoppen InSpijkenisse.nl.

Het parkeertarief werd in november vorig jaar al aangepast naar een tarief van 1 € per uur in de garages waarbij men betaalt voor de tijd dat men daadwerkelijk parkeert. Ook de herbestrating van het plein tussen het ABC complex en de Kopspijker is onderdeel van dit plan. Op dit plein worden nog bakken met bomen of planten geplaatst, ook  is het de bedoeling dat er horecagelegenheid met  terras komt.

Binnenkort opent modeketen Mango haar deuren, hierdoor verbeter het winkelaanbod. De  winkeliers, de winkeliersvereniging, de gemeente en de eigenaren  werken hard  aan het aantrekkelijk maken van het Stadscentrum van Spijkenisse .

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl