Nog meer buurtpreventie in Spijkenisse

buurtpreventieBuurtpreventie Spijkenisse breidt uit naar de achtste wijk. Woensdag 2 december gaat om 19.30 uur buurtpreventie in Akkers Dreven en Voorden officieel van start.

Wethouder Jan Willem Mijnans onthult dan samen met de buurtpreventielopers en de buurtagent aan de Akkersvoorde het bord met daarop de tekst ‘Attentie Buurtpreventie’.

In de Dreven en Voorden gaan acht bewoners uit de wijk aan de slag. Deze bewoners hebben inmiddels een aantal trainingen achter de rug. Vanaf december lopen zij in koppels van twee of drie door de wijk. Buurtpreventie is een initiatief van de politie, de gemeente en de drie woningcorporaties (De Leeuw van Putten, Woonbron en Maasdelta).

Bewoners die ook mee willen lopen met buurtpreventie in hun wijk kunnen contact zoeken met de coördinator Buurtpreventie via telefoonnummer (0181) 696 865.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl