obs De Tiende Penning blij met sleutel nieuwe locatie

obs-sleutelOp 12 januari 2012 heeft wethouder Borgonjen officieel de sleutel van de nieuwe school De 10e Penning in Vierpolders overhandigd aan schooldirecteur Ellen Lammerts.

De school is onderdeel van de multifunctionele accommodatie ’t Dijckhuis in Vierpolders. Wethouder Borgonjen was zichtbaar trots op de moderne uitstraling en inrichting van het nieuwe gebouw.

Ellen Lammers is blij met de mogelijkheden van het nieuwe gebouw. Binnen het schoolgebouw hebben peuterspeelzaal De Kleine Geus en Buitenschoolse opvang TIEN een eigen ruimte gekregen. In de mediatheek wordt samengewerkt met de bibliotheek. Daarnaast kan de school gebruik maken van de sportzaal en de overige faciliteiten binnen het dorpshuis. “In Vierpolders is een echte brede school gebouwd” zei de trotse directeur in haar toespraak.

De algemeen directeur van onderwijsgroep PRIMOvpr complimenteerde de gemeente en het schoolteam met het behaalde resultaat. “Een voorbeeld voor de regio”, aldus de heer Wim de Kam.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl