Officiële opening Maerlant en Praktijk College Brielle

maerlantOp vrijdag 23 november a.s. wordt het nieuwe gebouw van beide onderwijsinstellingen officieel geopend.

Vanaf 13.30 uur zijn genodigden welkom en om 14.00 uur start voor hen een programma waar een grote groep leerlingen bij betrokken is.

Door middel van een aantal presentaties in het gehele gebouw krijgen de genodigden een beeld van het nieuwe gebouw en het onderwijs waarvoor het Maerlant en Praktijk College Brielle staan. Het gaat daarbij over architectuur, onderwijs en praktijkonderwijs, sport, muziek en beeldende kunst.

Tot besluit houdt prof. dr. Herman Pleij voor alle gasten in het atrium een lezing waarin hij zich afvraagt of het onderwijs een antwoord kan bieden op al onze vragen. Daarna verricht wethouder van onderwijs Wilbert Borgonjen de officiële openingshandeling en is het schoolgebouw officieel geopend.

Naast het zittende personeel is een grote geleding gasten uit de Brielse samenleving en van het eiland Voorne uitgenodigd.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl