Ondernemers en overheid houden economie draaiend

Woensdagochtend 29 januari discussiëren zo’n 70 ondernemers en (lokale) overheid met elkaar over de toekomst van Voorne-Putten. Stichting Parkmanagement Bedrijventerreinen Spijkenisse, Rabobank Voorne – Putten Rozenburg en De Verkeersonderneming slaan de handen ineen om diverse thema’s gezamenlijk op/aan te pakken.

Bereikbaarheid, onderwijs, vestigingsklimaat; hoe pakken we dit op? En wie heeft welke rol? Om de economie van Voorne – Putten vitaal te houden, is het van belang samen te werken.

Onder andere Christel Mourik (wethouder van gemeente Spijkenisse), Cees Jan Asselbergs (voorzitter/directeur ondernemersorganisatie Deltalinqs) en Arjan Driesprong (directeur bij Rijkswaterstaat) nemen deel aan het panel dat tijdens de bijeenkomst reageert op diverse scherpe stellingen. Tussen de stellingen door praat De Verkeersonderneming u bij over nieuwe anti-filediensten waar werkgevers en werknemers gebruik van kunnen maken. Niet alleen overheid en bedrijfsleven praten over de toekomst. Studenten van Hogeschool Rotterdam nemen deel aan een Lagerhuisdebat en gaan met elkaar de discussie aan.

Datum: Woensdag 29 januari 2014
Locatie: Carlton Oasis Hotel, Curieweg in Spijkenisse

Programma:
07.30 uur Inloop met ontbijt
08.00 uur Start programma met Cees Vingerling en Gerard de Haan als dagvoorzitters
08.32 uur Debat met stellingen
09.15 uur Lagerhuisdebat met studenten
10.00 uur Einde programma

U kunt zich aanmelden bij Monique Monster via monique.monster@verkeersonderneming.nl of 06-46135035

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl