Onderzoek naar twee overvallen in Spijkenisse

politie06De eerste overval vond plaats rond kwart over zes op een filiaal van een Bouwmarkt aan de Laanweg.

Het personeel, twee mannen en een vrouw, verlieten het pand en werden op dat moment verrast door drie mannen die hen aanvielen.

 

Twee van hen hadden wapens die op vuurwapens leken en zij hadden ook een honkbalknuppel bij zich. Het personeel werd gedwongen naar binnen te gaan en één van hen moest in het kantoortje de kluis openen. De daders namen daar een geldbedrag uit en nadat zij twee personeelsleden hadden vastgebonden, gingen zij er lopend vandoor.

De tweede overval vond kort daarna plaats, rond half zeven aan het Noordeinde.

Daar werd een pompstation overvallen door vermoedelijk twee mannen. Zij waren gemaskerd en in het bezit van een vuurwapen. Het aanwezige personeelslid werd bedreigd en de mannen gingen er lopend vandoor met een geldbedrag. Op het moment van de overval was er geen klant in de shop en ook geen klanten aan de pomp. De politie stelt in beiden gevallen een onderzoek in.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl