Ontwikkelingen rondom GFT- en restafval ophalen

Vanwege de lage temperaturen vriest het GFT-afval vast, daardoor is het bijna onmogelijk om GFT-containers te ledigen. Daarom zal in de week van 21 januari geen GFT-afval worden ingezameld.

Zodra de temperatuur overdag weer boven het vriespunt uitkomt, zal weer gestart worden met de inzameling van GFT-afval.

De inzamelaar doet zijn best om alle aangeboden minicontainers te legen, maar het kan voorkomen dat zij uw straat door de sneeuw en gladheid nu nog niet kunnen bereiken. Indien uw container niet geleegd wordt op de gebruikelijke inzameldag, breng dan uw container naar de doorgaande weg zoals op de overzichtskaart is aangegeven. Uw container kan dan wel worden geleegd.

Op het moment dat de gemeente besluit om alleen nog maar op de doorgaande wegen te legen zal dit op deze website worden gecommuniceerd. Houd de website daarom goed in de gaten. De gemeente doet er samen met de afvalinzamelaar alles aan om uw afval zo goed als mogelijk op te halen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl