Openluchtbioscoop in Spijkenisse

Wild HogsDe derde editie van de Openluchtbioscoop vindt dit jaar plaats op de Markt in het centrum van Spijkenisse, op zaterdag 1 juni van 22.15 uur tot 24.00 uur. Het terrein is open vanaf 21.00 uur.

Voorheen werd de openluchtbioscoop op de Maasboulevard gehouden. Nu het plein tussen de dorpskerk en Boekenberg Spijkenisse af is, is gekozen om de bioscoop in het centrum te houden.

Voor de keuze van de film kunnen de inwoners van Spijkenisse stemmen. Er zijn drie films uitgekozen waarop mensen via de website www.spijkenisse.nl of via facebook van Gemeente Spijkenisse kunnen stemmen.

De films waaruit gekozen kan worden zijn:

Brave
Wild Hogs
You Again.

Tot 5 mei kunnen mensen stemmen op de film van hun keuze. Met het stemmen maakt men ook nog eens kans op twee nationale bioscoopbonnen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl