Operaklas CVDKS presenteert CARMEN

CarmenOp zondag 29 juni 2014om 14.00 uur speelt de Operaklas van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) de zeer bekende opera Carmen van Georges Bizet. Dat doen zij in de kerk aan het Kerkplein in Geervliet.

Leerlingen van de Hekelingse sopraan Nynke de Jong werkten het hele cursusseizoen toe naar deze middag. Ze studeerden solo-aria’s, duetten en terzetten in. De laatste weken smeedde het koor van 14 cursisten, vanaf 15 jaar, aria’s en koordelen met hilarisch toneelspel ineen. Mede-cursist Iris Duinker is verantwoordelijk voor het script.

De zang van de opera Carmen wordt in deze uitvoering afgewisseld met toneelspel en…grappen! De voorstelling is voornamelijk in het Nederlands en daarom goed te volgen.

U bent van harte uitgenodigd om deze verrassende middag bij te wonen op 29 juni 2014, Onze Lieve Vrouwekerk, Kerkplein 7, Geervliet. De voorstelling Carmen is met pauze, de toegang is gratis.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl