Opkikker voor Ruwaard

ruwaard-zorgsterHet Ruwaard van Putten Ziekenhuis heeft drie sterren voor de gastvrijheid in het ziekenhuis ontvangen. Deze extra ster is een erkenning voor een hoger niveau van gastvrijheid in het ziekenhuis.

In het Ruwaard zijn op het gebied van gastvrijheid tal van verbeteringen doorgevoerd. Zo is in 2012 gestart met het serveren van broodmaaltijden vanuit een broodbuffetwagen.

Patiënten kunnen à la minute kiezen waar ze op dat moment trek in hebben. Dit is vooral van belang voor patiënten die verzwakt zijn door een ziekte of operatie, zodat zij goed kunnen aansterken. Een ander voorbeeld is de verruiming van de bezoektijden. Daarnaast heeft het Ruwaard het zomerterras voor patiënten opgeknapt en kan iedereen in het hele ziekenhuis gratis draadloos internetten met wifi. Ook is er veel aandacht voor de ontvangst en bejegening van patiënten en bezoekers.

Het Ruwaard ziet dit deze derde ster als opsteker voor de medewerkers die dag en nacht klaar staan om het verblijf van patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Voor patiënten is het een garantie dat het ziekenhuis oog heeft voor persoonlijke aandacht en zo flexibel mogelijk inspeelt op hun wensen.

Meer informatie over de toekenning van gastvrijheidssterren staat op: www.zorgmetsterren.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl