Opnieuw auto in de brand

autobrand-opstelweg01Aan de Oprelseweg in Spijkenisse is zaterdagochtend wederom een auto in vlammen op gegaan. De brandweer wist het vuur snel te blussen maar kon niet voorkomen dat het voertuig zwaar beschadigd raakte.

Het is niet de eerste keer dat er een auto in Spijkenisse geheel uitbrand. Vast staat is dat de stad al maanden wordt geteisterd door een pyromaan.

Zo brandde er vorige maand een auto met caravan volledig af, op een carport aan de Berkenstraat. Op de Puntweg brandde er 3 bestelbusjes af en raakte de gevel van een bakkerij zwaar beschadigd.

In augustus gingen 4 auto’s in vlammen op, hierbij beschadigde ook de gevels van twee bedrijfspanden. Daarnaast vlogen er in de wijk waterland al eerder meerdere auto’s in brand.

Wat de oorzaak is geweest van de autobrand vandaag aan de Oprelseweg is niet bekend. Hiervoor is de politie nog bezig met een onderzoek. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

autobrand-opstelweg02autobrand-opstelweg03© Foto’s Dion Meijer

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl