Oproep voor jongeren van Spijkenisse! (video)

praatopstraatPraat op Straat (maar nu nog even binnen, want…brrr, koud!!!) is een project dat verzonnen is door Lucas Groenewout.

Deze sociaal cultureel werker in de spé is werkzaam in muziekpodium TexMex.

In aanloop naar de gemeentelijke verkiezingen op 3 maart worden jongeren uit heel Spijkenisse gevraagd hun mening te geven over stellingen betreffende hun stemgedrag. Tijdens dit project worden zoveel mogelijk jongeren aangesproken op diverse locaties als scholen en jongerencentra.

{youtube}eGPkkby8Rz8{/youtube}

Op vrijdagavond 26 februari om 19.30 uur vindt er in TexMex een derde editie plaats van het jongerendebat SpraakWater. Vertegenwoordigers van alle politieke partijen in Spikecity zijn aanwezig! Dit is jullie kans, stel de vragen waar je al een eeuwigheid mee rondloopt, geef je mening over kwesties die vooral voor de jongeren in Spijkenisse van belang zijn, benoem de dingen waar je tevreden mee bent, maar ook de dingen die je mist. Kortom: CU there!

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl