Overeenkomst voor uitbreiding van Camping de Quack

uitbreiding-de-quackInitiatiefnemer Exploitatiemaatschappij de Quack (de heer Martinus) en de gemeente Hellevoetsluis (burgemeester Van Heijningen, projectwethouder Taal, wethouder Hofman) tekenden maandag 3 december een overeenkomst voor de realisatie van de uitbreiding van camping de Quack met toeristisch recreatieve voorzieningen.

Het plan behelst naast vernieuwing van de campingwinkel en de receptie ook de realisatie van slechtweervoorzieningen als kidsplay (binnen- en buitenspelen), indoorgolf, bowling en recreatie/filmzaal. Kamperen aan het water en in een glooiend, duinachtig gebied is mogelijk .

Er komen duincottages die op een slimme manier kunnen worden gekoppeld tot een groepsaccommodatie. Aan deze duincottages worden recreatieve voorzieningen in de vorm van sauna’s en zwembaden (een zilt- en zoetwaterbad) gekoppeld. De inrichting van circa 38 autarkische kampeerplaatsen, toepassing van zonne-energie,aardwarmte en een duurzame materiaalkeuze geeft aan dat duurzaamheid bij de oplossingsrichtingen een zeer belangrijke rol speelt.

In het derde kwartaal van 2013 verwacht de Exploitatiemaatschappij met de daadwerkelijke uitvoering te kunnen starten. Deze ontwikkeling wordt door alle betrokken partijen gezien als weer een impuls voor de toeristisch recreatieve aantrekkelijkheid van onze regio om er zorg voor te dragen dat meer toeristen Voorne-Putten aandoen in plaats van er doorheen rijden richting Zeeland.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl