Parkeerverbod Molenstraat

molenstraat-hellevoetsluisHet college heeft besloten om een parkeerverbod in de Molenstraat in te stellen.

Op avonden, tijdens weekends en met evenementen, biedt het parkeerterrein bij Plein Fort Haerlem onvoldoende parkeerplaatsen. Als gevolg daarvan wordt vaak in omliggende straten geparkeerd.

De inrichting van de Molenstraat en het pleintje rondom de molen is zodanig, dat hier geen auto’s kunnen parkeren. Uit klachten van omwonenden en uit eigen waarneming blijkt dat automobilisten veelvuldig hun auto’s in de Molenstraat en in de omgeving van molen De Hoop parkeren.

Hierdoor ontstaat een onveilige situatie en komt de bereikbaarheid voor de diverse hulpdiensten in het geding. Daarom heeft de gemeente besloten een parkeerverbod in te stellen in een deel van de Molenstraat. Na publicatie op de gemeentepagina van het besluit gaat de gebruikelijke periode van bezwaar in.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl