PBC Boomgaardshoek Zomerbadminton 2010

zomerbadmintonOok deze zomer is er voor iedereen, gelegenheid om te komen badmintonnen in de sporthal MFC in Boomgaardshoek in Hoogvliet. Wie heeft er niet eens badminton gespeeld in de vakantie of op het strand?

De sport is zeer dynamisch en één van de snelste racketsporten ter wereld. Het is ook een laagdrempelige sport die door iedereen op elk nivo beoefent kan worden.

Dus ook door jou! Iedereen is van harte welkom. Ben je lid van een vereniging of zomaar omdat je het leuk vind. Er wordt gespeeld in de maanden Juli en Augustus op de vrijdagavonden van 19.00 – 23.00 uur. Er zijn wel kosten aan verbonden. Per avond is de prijs 4 euro.

Voor het hele zomerseizoen (het zijn dan 9 avonden) kan er een abonnement worden gekocht voor 25 euro. De nylon shuttles worden beschikbaar gesteld. Eventueel kan men een leenracket krijgen. Verder heeft u nodig: een sportieve insteek en zin in een gezellige avond! Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website: www.pbcboomgaardshoek.nl. U kunt ook bellen naar 06-13109494

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl