Politie houdt overvaller aan in Spijkenisse

politie05De politie in de vroege ochtend van dinsdag 22 januari, een 24-jarige man aangehouden in zijn woning in Spijkenisse. Hij wordt er van verdacht twee overvallen te hebben gepleegd in 2012.

De eerste overval werd 7 november gepleegd op een drankenwinkel aan het Vasalisplein in Spijkenisse. Diezelfde winkel was het doelwit op 13 november.

In beide gevallen werd het personeel bedreigd met een mes en ging de overvaller er op een brommer vandoor. Het signalement van de dader kwam bij deze twee overvallen nagenoeg overeen.

Er is verschillende keren een oproep voor getuigen gedaan in de media en ook het televisieprogramma Opsporing verzocht vroeg aandacht voor deze zaak. Mede daardoor is de verdachte vanmorgen aangehouden. Hij is ingesloten.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl