PORTRETTEN in de bibliotheek Brielle

Op 24 juni 2014 a.s. wordt de tentoonstelling PORTRETTEN in de bibliotheek Brielle geopend.
De opening wordt verricht door wethouder Dick Verbeek, in aanwezigheid van wethouder Wilbert Bourgonjen. De tentoonstelling duurt t/m 30 juli 2014.

De portretten zijn gemaakt door leerlingen van de groepen 6 van het primair onderwijs van de gemeente Brielle tijdens de zogenoemde Portrettenles. Deze les is ontwikkeld door Geke Buist, medewerker educatie en publieksbegeleiding van het Historisch Museum Den Briel, en voor drie jaar financieel mogelijk gemaakt door een donatie van de Stichting Het Merula Weeshuis. Een onderdeel van de museumles is een zelfportret schilderen, onder leiding van Elma van ’t Hof in atelier Dada.

De Portrettenles is een geactualiseerde en uitgebreide variant op de Portrettenles die oorspronkelijk in samenwerking met de Culturele Commissie Primair Onderwijs werd ontwikkeld.

De leerlingen van het primair onderwijs, hun familie en andere belangstellenden kunnen de tentoonstelling t/m 30 juli bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van de bibliotheek.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl