PvdA Hellevoetsluis op bezoek in de Kulck Noord

Ongeveer elke 6 weken bezoeken vrijwilligers van de PvdA Hellevoetsluis de bewoners van een van onze wijken of buurten. Zo ook deze week: deze keer zijn de bewoners van wijk Kulck Noord aan de beurt.

Van 20 tot 24 november zullen onze vrijwilligers in uw buurt weer van deur tot deur gaan om te horen wat er speelt en wat de gevoelens zijn: over de omstandigheden in hun wijk, wat gaat er goed, waar is men minder over te spreken, en wat men zelf zou willen veranderen als men het een tijdje voor het zeggen had.

Behalve over de omstandigheden in de wijk, zullen we deze keer ook stilstaan bij de onlangs door de gemeenteraad vastgestelde begroting voor 2013 en de gevolgen voor u van de daarin opgenomen bezuinigingen.

Een dag of tien later zullen de antwoorden, bevindingen en ervaringen die tijdens het bezoek hebben opgedaan werden, aan de bewoners worden teruggekoppeld. Vervolgens zullen deze bevindingen gebruikt worden om mogelijke verbeteringen bij de gemeente of andere relevante instanties aan te kaarten. Soms ook leiden de gesprekken in de wijk tot incidentele aanpak door het PvdA ombudsteam (tel. 06-25510827 of www.hellevoetsluis.pvda.nl), als dat tot een betere oplossing van een gerezen probleem kan leiden.

De PvdA Hellevoetsluis kijkt met belangstelling uit naar de nieuwe inzichten die dit buurtbezoek in de Kooistee in Hellevoetsluis zal opleveren, en u hoort binnenkort de hoofdzaken van de resultaten weer van ons.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl