PvdA-Ombudsteam wil nog bekender worden

pvdaHet onlangs opgerichte PvdA-Ombudsteam in Spijkenisse is druk bezig met de voorbereidingen in aanloop van hun eerste avond op 9 september in Wijkcentrum-Noord.

‘Wij willen een begrip worden binnen Spijkenisse, zodat iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken het Ombudsteam weet te vinden,’ aldus Wouter Struijk, woordvoerder van het Ombudsteam.

Het Ombudsteam is druk bezig om flyers en affiches te ontwikkelen. De flyers zijn voorzien van de benodigde informatie voor de inwoners van Spijkenisse om contact te zoeken met het Ombudsteam en zullen waarschijnlijk bij wijk- en zorgcentra komen te liggen. Natuurlijk is er ook informatie op te vragen bij de PvdA-caravan die vaak op koopzondagen in het centrum van Spijkenisse te zien is.

Het PvdA-Ombudsteam wil ook nog een speciale opening organiseren. Waarschijnlijk zal er iemand vanuit de landelijke PvdA komen om een avond bij te wonen. Dit zal begin oktober plaatsvinden na de opening van het nieuwe politieke seizoen.

In Spijkenisse heeft het Ombudsteam op twee avonden in de maand een spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur ingepland. Op woensdagavond in Wijkcentrum-Noord en op donderdagavond in het Stadhuis. De eerste avond staat gepland op 9 september in Wijkcentrum-Noord. Het eerste spreekuur in het Stadhuis is op donderdag 24 september. Kijk op de website voor de overige data en informatie: www.ombudsteam-pvda-spijkenisse.nl. Vanaf 1 september is het Ombudsteam ook telefonisch bereikbaar: 06-41712227.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl