PvdA sterk tijdens Zeskamp Maaswijk

pvda-zeskampOp 28 augustus jl. is in Spijkenisse in de wijk Maaswijk een zeskamp georganiseerd, waarbij verscheidene teams hebben gestreden om de overwinning.

De dag werd georganiseerd vanuit de wijkvereniging en het jongerenwerk rayon Oost. Het weer was de zeskamp gedurende de dag ook positief gezind, wat de activiteiten tot een succes maakte.

Het sportieve en jonge team van de PvdA in Spijkenisse wist op alle onderdelen hoog te scoren en maakte de slogan “sociaal, sterk en sportief” – afgedrukt op de shirtjes – ruimschoots waar. De captain van het team, Suzanne Koudijzer, sprak van een geslaagde dag vol sportiviteit en gezelligheid. Wouter Struijk, teamlid en raadslid namens de PvdA in Spijkenisse, sloot daar op aan. “Deelnemers uit jongerencentra binnen rayon Oost kregen de kans om het op te nemen tegen bijvoorbeeld ons eigen PvdA-team. Het was goed om te zien hoe enthousiast iedereen was.” Struijk wil ook zijn waardering uitspreken voor de initiatiefnemers, organisatoren en be-geleiders van dit evenement. “Hopelijk kunnen wij ons volgend jaar weer inschrijven!”

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl