Raadsvergaderingen Hellevoetsluis live via internet

streamDe raadsvergaderingen van de gemeente Hellevoetsluis zijn vanaf heden ook live via het Internet te zien en te horen.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 5 november (de jaarlijkse begrotingsraad) is bij wijze van proef de vergadering live te volgen geweest via de website van de gemeente.

De proef is geslaagd en daarom gaat vanaf nu iedere raadsvergadering live.

Via de website van de gemeente was het al een tijdje mogelijk om een dag na de raads- en commisievergaderingen (delen van) het audio-verslag te beluisteren. Het rechtstreeks volgen van de raadsvergaderingen via beeld en geluid is daar nu als mogelijkheid aan toegevoegd.

Om de vergadering via de website te volgen, gaat u naar www.hellevoetsluis.nl en klik op de button in de linkerkolom “Audio-verslagen & Live-uitzendingen”. Vervolgens kiest u de optie van de live-uitzending.

Uiteraard blijft u ook van harte welkom in het gemeentehuis tijdens de vergaderingen van de gemeenteraad. De eerstvolgende reguliere raadsvergadering vindt plaats op donderdag 10 december, om 20.00 uur.

{wmaremote}mms://vogelzang.nijmegen.internl.net/radiorijnmond{/wmaremote}

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl