Reageren op artikelen in een nieuw jasje

commentsboxOnze bezoekers waren gewend te reageren op onze site. In de afgelopen 3.5 jaar werd in totaal bijna 5000 keer gereageerd op één van de vele berichten op VPinfo.nl.

Maar met de komst van deze nieuwe site nemen wij afscheid van het oude systeem en schakelen wij over op Facebook Comments.

Een bewuste keuze. Lang niet altijd was de kwaliteit van de reacties “hoog” te noemen. Regelmatig vonden wij berichten zelfs zo slecht dat wij niets anders konden dan de deleteknop in te drukken.

Vandaar dat wij gekozen hebben voor Facebook Comments. Onderzoek van andere sites wijst uit dat het aantal reacties daardoor wel daalt maar de inhoudelijke kwaliteit van de reacties stijgt. En op zich is het ook makkelijk in gebruik. Niet alleen op de PC maar ook op een mobiele telefoon of een tablet. 

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl