Reconstructie van verkeersongeval Groene Kruisweg

politie04Zaterdag houdt de Verkeerspolitie tussen 10:00 uur en 13:00 uur een reconstructie van het verkeersongeval met dodelijke afloop van 3 november jl. op de kruising van de Groene Kruisweg met de Kanaaldijk Westzijde. Gedurende het onderzoek zal het verkeer hinder ondervinden.

Op 3 november vond rond 07:20 uur een aanrijding plaats tussen een vrachtwagen en een motorfiets.

De bestuurder van de vrachtwagen reed op de Groene Kruisweg, komende uit de richting van Brielle, en sloeg ter hoogte van de Kanaalweg Westzijde linksaf. De motorrijder reed eveneens op de Groene Kruisweg, komende uit de richting van Spijkenisse en gaande in de richting van Brielle. Op de kruising ontstond een aanrijding tussen de vrachtwagen en de motorrijder. De motorrijder kwam ten val en overleed kort daarna.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl