Rockanje wordt aantrekkelijker

Op vrijdag 7 december om 19.00 uur ontsteken wethouders Van Lith en Mulder de feestelijke verlichting van de kerstboom op het dorpsplein in Rockanje. De ondernemers rond het plein hebben al gezorgd voor verlichting in de bomen. Met de plaatsing van de kerstboom wil de gemeente Westvoorne een eerste zichtbare stap maken naar een gezellig en aantrekkelijk winkelgebied.

Samen met bewoners en ondernemers wil de gemeente graag zorgen dat het centrum van Rockanje en specifiek het dorpsplein meer aantrekkelijk wordt om er te verblijven, te wonen en te ondernemen.

Aanleiding voor de plannen voor het dorpscentrum zijn de afspraken die zijn gemaakt in het coalitieprogramma 2010 – 2014. Daarnaast hebben de inspiratieavonden veel ideeën van inwoners en ondernemers opgeleverd zoals het aandachtspunt gezelligheid en het belang van een goed winkelaanbod. Met een groep enthousiaste bewoners en ondernemers worden deze ideeën besproken en verder uitgewerkt.

In de gemeentepagina van Weekblad Westvoorne en via www.westvoorne.nl kunt u lezen wat de gemeente de komende periode met het dorpscentrum van plan is. Voor meer informatie neem contact op met Ellen Eijs, (0181) 40 81 09 of via centrumrockanje@westvoorne.nl.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl