Saturn dicht, verhuurder wil dwangsom innen

De vestiging van Saturn in het centrum van Spijkenisse is nog steeds gesloten. Eerder werd aangekondigd dat dit filiaal open zou gaan als een outletstore voor de MediaMarkt per 1 oktober maar wie nu langs het filiaal loopt ziet weinig progressie. 

De reclameborden zijn van het gebouw. Op de ramen slechts de mededeling dat Saturn haar deuren heeft gesloten. Geen verwijzing naar een opening, vermelding dat het een verbouwing betreft of andere informatie die het winkelend publiek op de hoogte brengt.

Verhuurder Sectie5 wil daarom de opgelegde dwangsom van 25.000 euro per dag gaan innen. Vraag is of dit succesvol zal zijn. Andere filialen van Saturn waren tijdens het ombouwen naar MediaMarkt ook korte of langere tijd gesloten.

In ieder geval zal Saturn geen haast hebben, het filiaal in Spijkenisse is vanaf de opening niet rendabel gebleken. Wanneer Sectie5 via de rechter de opgelegde dwangsom wil incasseren is nog onduidelijk. En daarmee wordt deze soap vervolgd.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl