Sint bij première in Leemgaarde

sinterklaasVrijdagavond 4 december om half acht komt de Goedheiligman bij de bewoners, omwonenden en genodigden in Leemgaarde aan de Patrijzenlaan in Oostvoorne.

Dan is er in zijn aanwezigheid de première van de DVD die gemaakt is over het grote voorjaarsfeest ‘Rijden als een Vorst over Voorne Putten – 2’ van zaterdag 4 juli 2009.

De Leemgaarde Sinterklaasavond op 4 december wordt muzikaal opgeluisterd door de Dorsvlegels uit Rockanje en de accordeonist Bram v.d. Waal.

Leemgaarde Zomerfeest

Het was een stralende dag die 4de juli. Het tweede grote romantische Zomerfeest vond toen plaats voor de bewoners van Woon Zorgcentrum Leemgaarde in Oostvoorne, hun mantelzorgers, familieledenn, oude buren en bekenden en buurtbewoners.

Iedereen reed die dag mee in de prachtigst opgetuigde paard-en-wagens, huifkarren en de Strandtram door het dorp, het bos en de duinen.

Ook veel muziek uit Voorne Putten : de Folk Club Brielle, het Singing Beat Koor, de Delta Swing Band en de Sea Sound Bigband en veel accordeonisten reden mee in de paardenspannen. De muziek en de lekkere hap maakten de dag voor iedereen tot een succes.

Dank zij de inzet van veel vrijwilligers, mantelzorgers , zorgmedewerkers en sponsors was het voor iedereen een feestelijke dag. De DVD ‘Rijden als een Vorst over Voorne Putten 2’ toont de inspirerende samenwerking van veel vrijwilligersorganisaties, muziekgroepen en sponsors. .

Op het Sinterklaasfeest zijn ook uitgenodigd de vertegenwoordigers van alle organisaties die hun medewerking en ondersteuning gaven aan dit Zomerfeest.

Start donateursactie 2009

Op 4 december start Sinterklaas ook de donateurs actie van de Leemgaarde Activiteiten Stichting SAMEN in Oostvoorne (LASSO). Iedereen wordt uitgenodigd donateur te worden voor het bedrag van (minimaal) 2 euro per maand (24 euro per jaar). Mede daardoor is het mogelijk om voor de bewoners van Leemgaarde en hun familieleden en de inwoners van Oostvoorne leuke en boeiende welzijns- en inhoudelijke activiteiten te organiseren, zoals “Rijden als een Vorst”, de jaarlijkse Winterproeverij en informatiemiddagen en avonden, het politieke café in 2009; allemaal activiteiten die voor bewoners en omwonenden van Leemgaarde leuk, interessant, actueel en belangrijk zijn.

Alle donateurs ontvangen bij inschrijving gratis de DVD “Rijden als een Vorst over Voorne Putten 2” – de DVD is ook te koop: dan kost die € 12,50.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl