Sinterklaasintocht Rockanje 19 november

Sinterklaas is in ons land aangekomen en zal op zijn tour door Nederland Rockanje aandoen op zaterdag 19 november. Het Sint ontvangstcomité van de stichting Probaro is al een tijdje druk in de weer met alle voorbereidingen. De ondernemers van Rockanje dragen hieraan ook hun steentje bij om het een geslaagd feest te maken.

De op donderdag 17 november tussen 15:00 en 17:00 bij SCC De Merel ingeleverde schoen, kan op zaterdagmorgen 19 november tussen 09:30 en 12:00 worden opgehaald bij SCC De Merel. De Pieten zullen de kinderen helpen hun schoen te vullen met behulp van de “Schoenzoekmachine”.                                    

Als de rij bij de schoenzoekmachine wat lang is, kunnen de kinderen in de sportzaal terecht waar verschillende springkussens zijn opgesteld. Ook is er de mogelijkheid voor de kleintjes om zich te laten schminken als hulppiet.

Rond de klok van twee uur zal de Sint na zijn siësta bij Stuifakkers, door burgemeester De Jong worden ontvangen op het gemeentehuis, waarna de Sint voorafgegaan door “Ons Genoegen” een tour maakt door het dorp met een korte stop op het Dorpsplein alwaar de Sint nog een verrassing te wachten staat. Als alles volgens planning verloopt, zal de Sint rond 15:30 in SCC De Merel zijn voor nog een kort samenzijn met de kinderen. Rond 16:00 uur eindigt deze feestelijke dag.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl