Slapende man aangehouden op de camping

Afgelopen maandagochtend, rond half 10, werd in een caravan op een camping aan het Groenoordsewegje in Burgh-Haamstede een 19-jarige jongeman uit Spijkenisse aangehouden.

De man had de caravan opengebroken en lag te slapen. Later bekende hij de afgelopen maanden, sinds mei van dit jaar, op deze camping en op een camping aan de Hogezoom in Renesse in totaal 5 caravans te hebben opengebroken.

Hij heeft daarin geslapen en gegeten en gedronken en uit een van de caravans wat muntgeld te hebben gestolen. Ook bekende hij in zijn woonplaats een bromfiets te hebben gestolen en was hij in het bezit van een, eveneens in zijn woonplaats gestolen, gsm. De man is in verzekering gesteld. Via snelrecht zal de man zich op de politierechterzitting van 29 juli moeten verantwoorden voor zijn daden.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl