Sloop van pand aan Kreekweg 1 naast Groenrijk Aralia

De gemeente Hellevoetsluis wil werk maken van de aanpak van vervallen plekken in Hellevoetsluis. Eén van deze plekken is de Kreekweg, waar vlak naast tuincentrum Groenrijk Aralia al jarenlang een vervallen pand staat. Op initiatief van de eigenaar van het pand, Groenrijk Aralia, wordt dit gebouw binnenkort gesloopt. De gemeente juicht dit initiatief toe en heeft hiervoor inmiddels een sloopvergunning verleend.

Op maandag 29 oktober hebben wethouder Peter Hofman en eigenaar Arie van Rossum dit initiatief met een handdruk bekrachtigd.

 

Met de sloop van dit vervallen pand krijgt deze plek, die vlak langs de Kanaalweg Westzijde ligt, een betere aanblik. Groenrijk Aralia zal de ruimte waar het pand op staat, gebruiken om een nieuwe bedrijfswoning en bedrijfspand te bouwen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl