SMS Bom om getuigen te vinden

moordplaats02De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het overlijden van een 50-jarige vrouw op 11 augustus 2009.

In het kader van dit grootschalige onderzoek gaat de politie binnenkort een SMS-bom versturen naar mensen die op het moment van het misdrijf in de omgeving waren van de locatie waar de overleden vrouw is aangetroffen.

Dinsdagavond 11 augustus 2009 rond acht uur werden wandelaars door een man aangesproken op de Bernisse Spuidijk. De lichtgewonde man gaf aan dat hij en zijn partner kort daarvoor waren aangevallen.

De politie werd gewaar¬schuwd. Agenten stelden direct een onderzoek in. Hierbij werd het levenloze lichaam van de inwoonster van Spijkenisse aangetroffen. De 64-jarige man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het Ruwaard van Puttenziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten. De vrouw bleek door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie heeft de dag erop, woensdag, een man aangehouden in verband met dit misdrijf.

De politie zal in het kader van het vervolgonderzoek nu binnenkort ongeveer 6.500 SMS-jes versturen naar mensen die in de omgeving waren van de locatie waar de dode vrouw is gevonden, de Bernisse Spuidijk-Schuddenbeursedijk. De duizen¬den SMS-jes zullen worden verstuurd naar mensen die op dat moment in of in de omgeving waren van Simonshaven, Zuidland en een gedeelte van Spijke¬nisse. De politie vraagt hen of zij iets bijzonders hebben gezien of anderszins informatie hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl