Spijkenisser komt om bij ongeluk in Hoogvliet

ongeluk-hoogvliet02De verkeersongevallen groep van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar een eenzijdige aanrijding. Hierbij kwam dinsdagmiddag een 54-jarige man om het leven.

De automobilist reed rond half vijf over de Suikerbakkerstraat. Door nog onbekende oorzaak reed hij hier tegen de geparkeerdstaande oplegger aan. Deze stond in een parkeervak. 

ongeluk-hoogvliet01Door de aanrijding kwam het voertuig onder de oplegger terecht. Werknemers van verschillende bedrijven op het bedrijventerrein aan de Suikerbakkerstraat spraken van een harde klap. De bestuurder, een 54-jarige inwoner van Spijkenisse, overleed ter plaatse.

Er wordt onderzocht hoe de aanrijding ontstaan is.

 

 

Piet de Ruiter
06-08-1955          13-07-2010

Dinsdag 13 juli is ons teamlid Piet de Ruiter bij een verkeersongeluk omgekomen. 

Intens veel verdriet om het zo plotseling en afschuwelijk overlijden.
Hij heeft zich 10 jaar lang ingezet voor ons team om zodoende mensen met die vreselijke ziekte kanker te kunnen helpen. Zelf heeft hij in zijn directe omgeving die ziekte ook meegemaakt en dat deed hem erg veel pijn!

Vol overgave organiseerde hij de Spinning- en ZwemMarathon’s en wist daar een groeiend succes van te maken. Maar ook bij o.a. de kerstmarkten, de bingo’s en de collecte’s was hij steeds weer aanwezig!

Wat zullen wij die man gaan missen !!!

namens team Estron Runners, Chrétien de Kousemaeker

ongeluk-hoogvliet03©Foto’s: Dion Meijer

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl