Taken wethouder Lewis verdeeld

lewis1Per 1 januari zullen de taken van vertrekkend wethouder Marjolijne Lewis verdeeld worden over de achtergebleven wethouders.

Op die datum wordt Lewis directeur van de Stichting MEE Rotterdam Rijnmond, een organisatie voor de ondersteuning en belangenbehartiging van mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Vanaf april 2002 heeft Marjolijne Lewis als wethouder de portefeuilles jeugd, onderwijs, volksgezondheid, welzijn, monumenten en stadsregionale zaken voor Spijkenisse beheerd.

Het college heeft de portefeuille van wethouder Marjolijne Lewis verdeeld. Deze verdeling geldt de resterende collegeperiode en gaat op 1 januari 2010 formeel in.

Op 3 maart 2010 zijn nieuwe landelijke gemeenteraadsverkiezingen. Tot en met de vorming van een nieuw college wordt de portefeuille van vertrekkend wethouder Lewis als volgt verdeeld:

Wethouder Jan Willem Mijnans : jeugd
Wethouder Hanneke Hamerslag : welzijn en monumenten plus stadsregionale aangelegenheden
Wethouder Christel Mourik : onderwijs en volksgezondheid
Wethouder Gert-Jan ’t Hart : nieuwbouw theater en bibliotheek
Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl