Therapeuten naar Het terras aan de Maas

Therapeuten-gezondheidscentrum-HumanitasAfgelopen vrijdag 16 februari werden de eerste handtekeningen gezet door een aantal therapeuten die zich willen gaan vestigen in het gezondheidscentrum in Het Terras aan de Maas aan de Hongerlandse dijk, in de nieuwe wijk de Elementen.

Stichting Humanitas, die naast de woonvoorzieningen, ook de begane grond van het complex exploiteert, introduceert hiermee het idee en de vorming van een gezondheids- wellness en welzijnsboulevard in deze nieuwe wijk.

Met andere gegadigden zoals huisartsen, pedicure, kapster e.d. worden eveneens gespreken gevoerd. Verder zullen er ook een Humanitasrestaurant en kinderopvang in gevestigd worden.

Het afwerken van de appartementen en andere ruimtes van het uniek gevormde gebouw Het Terras aan de Maas vordert gestaag en naar verwachting zullen begin april de eerste bewoners het gebouw betrekken. Naast ruim 80 koopappartementen bevat het gebouw 100 huurwoningen waarvan Humanitas 50 levensloopbestendige woningen verhuurd. Daarnaast heeft Humanitas er straks vier etages kleinschalig wonen voor mensen met een verpleeghuisindicatie (op de eerste vier verdiepingen) waarbij het gezondheidscentrum naadloos aansluit. De therapeuten van het eerste uur werken reeds samen in Gezondheidscentrum Blankenburg in Rozenburg. 

Op de foto, van links naar rechts Ben Eikenboom, directeur bouwzaken Humanitas, Najia Subhani, fysiotherapeut, Mariska Janssen, huid- en oedeemtherapeut en Bas de Korte, fysiotherapeut.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl