Tijd voor…. video!

filmpjesNog een paar dagen te gaan en dan zit de strijd er weer op. Er komen dan weer ruim drie jaren waarin wij niets van de partijen gaan horen, behalve op de Raadhuislaan te Spijkenisse.

Ruim drie jaar waarin men zich amper druk gaat maken over stemmen winnen.

Drie jaar zonder spaarvarkens, badeendjes, rammelende ballonnen, zadeldrooghouders en andere prullaria. Drie jaar waarin er geen partijkrant komt (ze slaan wat jaargangen over), drie jaar zonder de “Groeten van….”. Drie jaar zonder de flyers. Drie jaar zonder ludieke schoonmaakacties, Drie jaar…….rust.

Vreemd, want de politiek “klaagt” altijd dat “de burgers” zo weinig belangstelling in de lokale politiek heeft. Laten we hopen dat de politiek hand in eigen boezem steekt. Campagne voeren, dat behoor je altijd te doen. Communiceren ook.

Maar goed, even ontspannen. We hebben de mail nog even doorgelopen op linkjes naar filmpjes van de diverse partijen. In willekeurige volgorde zijn ze hier te zien. Van huisvlijt tot goed in elkaar gezet. Veel kijkplezier.

Mochten wij nog een video missen, mail ons dan even de link door.

{wmvremote}https://vpinfo.nl/div/vvd.wmv{/wmvremote}

{youtube}OgBODYGeUd4{/youtube}

{youtube}4GyllTAdUmg{/youtube}

{youtube}-li0gK-UB2c{/youtube}

{youtube}BUqUMRYSNZE{/youtube}

En nog even terug naar Valentijnsdag met de opruimactie van LPF Spijkenisse.

{youtube}Tko9oWVuJxY{/youtube}

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl