Toeristisch informatiepunt Rockanje blijft open

Op 15 december heeft de gemeenteraad van Westvoorne ingestemd met het open houden van het toeristisch informatiepunt aan het Dorpsplein in Rockanje.
Het informatiepunt is voor bezoekers en bewoners van Westvoorne dé gids naar alle bedrijven en bestemmingen op Voorne-Putten die iets te bieden hebben op het gebied van recreatie, bezienswaardigheden en verblijf.

Het toeristisch informatiepunt dreigde vanaf 2016 te verdwijnen door het veranderende consumentengedrag. Toeristen oriënteren zich steeds meer online. Om de digitalisering verder kracht bij te zetten, investeren de gemeenten op Voorne-Putten in een regionale marketingorganisatie ‘Op Voorne-Putten’ met focus op digitale marketing. Het college van Westvoorne en de marketingorganisatie hebben een plan gemaakt om het toeristisch informatiepunt in Rockanje voor de komende drie jaar te behouden.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl