Toezicht op watersporters badstrand Rockanje zomerseizoen 2012

kitesurferNamens het Recreatieschap Voorne- Putten- Rozenburg ziet G.Z-H – in samenwerking met de Gemeente Westvoorne en de Politie Rotterdam-Rijnmond – ook dit zomerseizoen weer toe op niet toegestane watersportactiviteiten op en voor het Badstrand Rockanje.

Er zal hierbij onder meer worden gehandhaafd op illegaal gebruik van het badstrand door kitesurfers en gemotoriseerde watersport. Dit is tussen 1 april en 1 oktober namelijk niet toegestaan.

Gemotoriseerde watersport dient verder in de betonde vaargeul te blijven en afmeren/aanlanden op het badstrand is eveneens niet toegestaan. Kitesurfers kunnen op naastgelegen gedeelten van de kuststrook terecht om hun sport uit te oefenen. Tijdens een bezoek aan het badstrand kunt u op de geplaatste informatiepanelen zien wat de recreatiemogelijkheden zijn.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl