Twee inbrekers aangehouden

inbrekers1De politie heeft maandagavond rond kwart over elf twee verdachten aangehouden voor het inbreken in een winkel.

Agenten kregen een melding dat er rond tien voor elf ingebroken werd aan de Stationsweg door twee mannen. Ze gingen er vandoor in een personenauto met een grote tas.

Kort hierna namen agenten een strategische plaats in op de kruising Lodderlandsedijk- Westvoornseweg. Om vijf over elf reed er een auto langs van dezelfde kleur en met twee personen erin. De politiemensen hebben de bestuurder een stopteken gegeven. In de auto vonden ze een grote tas. De beide verdachten, een 29-jarige vrouw en 27-jarige man uit Hellevoetsluis, zijn aangehouden voor inbraak. Ze zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten. Een ander onderzoek wordt ingesteld.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl