Twee mannen aangehouden

politie04Surveillerende politiemensen zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond vier uur, twee mannen lopen met blikjes bier die bleken te zijn gestolen bij een supermarkt.

De twee liepen op de Schouw en werden aangesproken door de agenten. Zij hadden geen goede verklaring voor het bij zich hebben van het bier.

Het was de agenten bekend dat die avond een ruit van een supermarkt aan de Vlinderveen was vernield en dat bier van hetzelfde merk was gestolen. Na hiermee geconfronteerd te zijn verklaarden de twee Spijkenissers van 20- en 27 jaar oud, dat niet zij, maar anderen de ruit hadden vernield en het bier aan hen hadden gegeven.

Zij zijn toen aangehouden voor diefstal / heling en overgebracht naar een politiebureau. De politie stelt een nader onderzoek in naar de inbraak. Op het politiebureau bleek dat de 20-jarige verdachte nog gesignaleerd stond voor een ander vergrijp.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl