Uwhuisveilig.nl hijgt in de nek van VPinfo.nl

uwhuisveilgGoed dat wij af en toe ook onze SPAMbox van de mail doorlopen. Daarin DAS rechtsbijstandsverzekeringen namens haar cliënt Melten & Van Nahuijs B.V. die bij u totaal onbekend is maar u vast herkend onder de naam UwHuisVeilig.nl

 

Of wij het artikel “Spijkenisse: Pas op voor uwhuisveilig.nl aan de deur” van de site willen halen, daartoe worden wij van VPinfo.nl gesommeerd.

En in de volgende regel wordt het iets afgezwakt naar dat wij een aantal zinnen moeten verwijderen.

Nu doen wij dus niet zo moeilijk, die paar kleine aanpassingen waar men om vraagt, die voeren wij door. We willen natuurlijk niet dat UwHuisVeilig.nl omzet door ons mis zou kunnen lopen. Zal overigens wel meevallen toch of dicht men VPinfo.nl zo’n grote invloed toe? Wie zich serieus in UwHuisVeilig.nl verdiept komt (gelukkig) niet alleen bij VPinfo.nl uit.

twitter-uwhuisveilig

En met het linkje naar Tros Radar Forum was men ook niet blij. Nu is het vermelden van een link voor een journalistiek medium niet verboden. Alleen zou volgens Uwhuisveilig.nl  een verkeerde indruk kunnen ontstaan door onze begeleidende zin. De moeilijkste zijn we niet, we hebben de zin korter gemaakt, maar die link, die blijft.

Tja en daarmee is het wat ons betreft “case closed”. Wij zijn naar één van de onderstaande adressen. Want met dank aan UwHuisVeilig.nl zijn wij gaan nadenken over onze veiligheid in huis. 

beveiliging-spijkenisse

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl