Van wie zijn deze plantjes?

wiet-buiten01De politie heeft vrijdagmiddag enkele tientallen hennepplanten aangetroffen tussen de struiken in het Valkensteinsebos aan de Hoogvlietse Kerkweg in Poortugaal.

In samenwerking met Staatsbosbeheer en aantal voorbijgangers heeft de politie de planten uit de grond getrokken en mee genomen om te vernietigen. Ook lagen er nog verschillende attributen zoals jerrycans met water, een koelbox en lege zakken potgrond.

Verleden week werden er in het zelfde gebied ook al een viertal velden met hennepplantjes ontdekt en opgeruimd. Toen ging het om een plantage van 75 planten met een totaal gewicht van 80 kg. De planten die vandaag zijn gevonden waren een meter hoog en ongeveer een jaar oud.

Oproep

Graag wil de politie passanten en hondenbezitters die in deze omgeving hun hond uitlaten, verzoeken om contact op te nemen als zij in de afgelopen maanden opvallende en verdachte zaken hebben gezien in de omgeving van het eerder genoemde gebied. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.wiet-buiten02wiet-buiten03

wiet-buiten04© Foto’s Dion Meijer / VPinfo.nl

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl