Verdachte moord aangehouden

moordplaats04De politie heeft woensdagavond een man aangehouden die verdacht wordt van het doden van een 50-jarige vrouw. Dit werd zojuist bekend gemaakt.

Dinsdagavond sprak de 64-jarige man voorbijgangers aan op de Schuddebeursdijk. Hij gaf aan dat hij en de vrouw kort daarvoor aangevallen waren.

De politie werd gewaarschuwd. Agenten troffen het levenloze lichaam van een 50-jarige inwoonster van Spijkenisse aan.

Er is direct een uitgebreid onderzoek ingesteld.

Dit leidde tot de aanhouding van de 64-jarige inwoner van Stolwijk. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten in afwachting van het onderzoek. Eerder werd bekend dat deze man, haar man zou zijn. Verwacht wordt dat de aanleiding gezocht kan worden in de relationele sfeer

Een team van 20 rechercheurs onderzoekt wat er woensdagavond gebeurd is. Later deze week zal er sectie op het lichaam plaatsvinden. Hieruit moet duidelijk worden waar de vrouw aan overleden is.

Overigens wil de politie graag in contact komen met mensen die woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur in de buurt van de Schuddebeursdijk geweest zijn. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via  0800-7000.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl