Verkeerscontrole recreatieverkeer

De politie heeft vrijdag tussen 14.00 en 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur op de Visserijweg een controle gehouden op het recreatieverkeer over land, met name caravans.

Doel van de controles is, ook in de zomermaanden, om de verkeersveiligheid te bevorderen en zo ernstige ongevallen en aanrijdingen te voorkomen.

De ANWB was ook aanwezig en heeft 20 bestuurders ter plaatse geholpen bij reparaties variërend van losbreekreminrichting tot compleet versleten remmen.

In totaal zijn 118 controles uitgevoerd waarbij 54 bekeuringen werden uitgeschreven voor met name het niet in orde hebben van een losbreekreminrichting en overbelading. Zo zat bij een caravan de opbouw van het chassis los.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl