Vernieuwing en uitbreiding Windpark Hartel2

In maart is men in Windpark Hartel2 gestart met onder meer de civieltechnische werkzaamheden. Deze zijn thans vergevorderd. Maandag 29 september startte op de meest westelijke locatie 2 het kraanwerk van de eerste ondersectie van de toren. De andere 7 locaties krijgen aansluitend hierop ieder eerst de ondersectie geplaatst.

In de week van 20 oktober volgen de overige 2 torensecties en de kop met rotorbladen op locatie 2. De voortgang zal mede afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.
De installatie van de 8 windturbines vindt plaats in de periode tot december 2014. Begin 2015 start de operationele fase.

Informatie

Indien gewenst kunnen wij u nader informeren over de werkzaamheden of in geval u hinder ervaart. U kunt hierover contact opnemen met projectleider Ries Velema op 06-46590240 of via www.windparkhartel2.nl.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl