Verpaupering aangepakt

Na mijn verwondering over de verpaupering op papier te hebben gezet en rond gestuurd, kreeg ik antwoord van verantwoordelijk wethouder dat er sprake was van een mis-communitatie. Een week later waren de plekjes keurig op geknapt.

beverveen-after

Ik ben blij dat het geen onderdeel is van de gemeentelijke bezuinigingen op het groen, want dan zag Nissewaard er toch over een paar jaar iets anders uit. Door de juiste communicatie te gebruiken alleen in de onjuiste volgorde, vind ik het als oud-gemeenteraadslid er grappig dat het lijkt, dat ik nu meer invloed heb op de gemeentelijke politiek middels een keurig schrijven naar de wethouder dan ruim vier jaar in de oppositie.

Ik bedank Nissewaard

Langs deze weg bedank ik de wethouder voor het bereiken van een mooi resultaat. De plekjes zien er opgeruimd uit en dit maakt de bewoners langs de singel in Beverveen weer blij.

Nico Akkerman

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl