Veteranendag 2014 gemeente Westvoorne

Op 21 juni organiseert de gemeente Westvoorne de lokale Veteranendag.
Deze Veteranendag 2014 is een eerbetoon aan ‘onze’ Westvoornse veteranen waarbij een blijk van waardering en erkenning voor hen centraal staat.

De veteranen in de gemeente Westvoorne ontvingen half mei een persoonlijke uitnodiging via gegevens van het Veteraneninstituut. De definitie van veteraan is uitgebreid. Dit betekent dat ook een militair in actieve dienst recht heeft op de veteranenstatus als hij of zij heeft deelgenomen aan vredesoperaties in internationaal verband. Op dit moment is het nog niet mogelijk om adresgegevens van deze veteranen te krijgen van het Veteraneninstituut.

Bent u veteraan, maar u hebt geen uitnodiging ontvangen? Belt u gerust met Debby van Zoest Boller, (0181) 40 81 24 of stuur een e-mail naar dvzoest@westvoorne.nl. U ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl