Vlotbrug organiseert sponsoravond

Op woensdagavond 15 april heeft FC Vlotbrug een sponsoravond georganiseerd waarbij alle sponsoren, die de club een warm hart toedragen, waren uitgenodigd. Er werd massaal gehoor gegeven aan deze uitnodiging, mede doordat Vlotbrug bekend staat om haar gastvrijheid. Voor de inwendige mens werd uitstekend gezorgd. En alsof het zo had moeten zijn was het ook nog eens de eerste zomerse dag van 2015. Een stralende dag met een stralend FC Vlotbrug in het midden.

De avond stond volledig in het teken van de aanstaande verbouwing van het complex. Als de laatste hobbels zijn genomen gaat in juni de eerste schop in de grond om het complex een complete metamorfose te geven.

Na het meer dan voortreffelijke diner was het de beurt aan gastspreker John van Zweden. John is ondernemer in Den Haag en verkoopt behang. Als klein jongetje werd hij verliefd op Swansea City, een klein clubje in Wales, Groot Brittanië. Daar werd hij begin jaren 2000 mede-eigenaar van. Zijn verhaal was er een uit een jongensboek. Van behangkoning in Den Haag naar groot-aandeelhouder van een van de beste, maar tevens ook gewoonste clubs uit de Premier League.

De parallel onder de aanwezigen was snel gelegd met de nieuwbouw die FC Vlotbrug gaat uitvoeren. Van bescheiden clubje uit de 3e Klasse KNVB West II wil FC Vlotbrug langzaam groeien naar een stabiele, toonaangevende club uit de regio. De eerste aanzet is het vernieuwen van het complex.

Bovenop de huidige kleedkamers wordt het clubgebouw geplaatst. In de centrale hal zal een lift geplaatst worden zodat ook de minder validen ons clubgebouw zonder problemen kunnen betreden. Aan de buitenkant wordt een enorm terras geplaatst vanwaar de toeschouwers een fantastisch uitzicht hebben over zowel veld 1 als veld 2.

Dit is fase 1. Fase 2 is het herinrichten van de huidige kantine en ombouwen tot enkele kleedkamers. Ook de huidige kleedkamers en doucheruimten ondergaan een metamorfose zodat ze de komende jaren een goede plek vormen voor alle teams, zowel uit als thuisspelend.

De sponsoravond was mede opgezet om iedereen te laten beseffen dat je met elkaar iets kunt bereiken en tot grote hoogten kunt stijgen. De komende periode is het voor veel vrijwilligers, naast de nieuwbouw die uiteraard door vaklui uitgevoerd gaat worden, de schouders eronder om de kantine en de kleedruimten gereed te maken voor herinrichting.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl