Voetbaltrainingen voor de jeugd

voetbaltrainingVoetbalvereniging vv Hekelingen organiseert in samenwerking met Jeugdvoetbalopleiding.nl techniektraining voor jeugdspelers in de leeftijd van 6 tot 15 jaar.

Deze techniektraining bestaat uit 10 lessen en zal starten op vrijdag 1 maart en duren tot vrijdag 7 juni.

De techniektrainingen zullen worden verzorgd door professionele techniektrainers.

Door een veelzijdige techniektraining neemt niet alleen het balgevoel toe in beide benen; de trainingen stellen spelers ook in staat opbouwend en aanvallend voetbal te spelen. Geen kick en rush voetbal maar opbouwend, verzorgd voetballen. Dit geeft meer zelfvertrouwen en komt het spelplezier ten goede.

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld.
Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining.

Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
Ook jeugdspelers die geen lid zijn mogen zich opgeven voor deze unieke cursus onder leiding van professionele techniek-trainers via info@jeugdvoetbalopleiding.nl
Jonge kinderen kunnen spelenderwijs dankzij deze kindvriendelijke benadering snel de technische vaardigheid onder de knie krijgen.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl