Voorzitter deelgemeente Hoogvliet Kees van Pelt stopt

keesvanpeltKees van Pelt, voorzitter van de deelgemeente Hoogvliet, heeft vorige week bekend gemaakt zich niet langer beschikbaar te stellen als dagelijks bestuurder van Hoogvliet.

Van Pelt geeft aan wel actief te willen blijven voor zijn partij, de IBP en Hoogvliet, vanwege zijn grote en blijvende betrokkenheid bij zijn woonplaats.

Kees van Pelt is vanaf 2002 voorzitter van de deelgemeente Hoogvliet. Onder zijn voorzitterschap zijn grote vorderingen gemaakt met de vernieuwing van Hoogvliet en is Hoogvliet de weg naar boven ingeslagen. De veiligheid is sterk verbeterd, evenals de leefbaarheid van Hoogvliet.

”Ik werk al acht jaar aan deze grote opgave en met groot plezier en inzet, het is tijd dat een ander het stokje overneemt”, aldus Kees van Pelt. Van Pelt blijft aan tot er een nieuwe coalitie is gevormd en een nieuw dagelijks bestuur is benoemd.

Kees van Pelt blijft lid van de deelraad en stelt zich weer beschikbaar voor het voorzitterschap van de IBP. Ook zal hij zich toeleggen op het coachen en kweken van nieuw politiek talent binnen de partij.

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl