Vrouw overleden op terrein RPZ Ziekenhuis

rvpvoorDe politie onderzoekt de toedracht van aanrijding op het terrein van een ziekenhuis aan de Ruwaard van Puttenweg. Vrijdagmiddag rond twee uur kreeg de politie melding van een aanrijding tussen een vrachtauto en een vrouwelijke voetganger.

Een 40-jarige vrouw uit Spijkenisse was zojuist afgezet door een taxi bij het ziekenhuis. Ze liep bij de achterzijde van het ziekenhuis toen ze naar binnen wilde gaan voor een medische afspraak.

Op dat moment is ze door een achteruitrijdende vrachtwagen geraakt en eronder terecht gekomen. Ze is nog gereanimeerd, maar dit mocht niet baten. Het voertuig werd bestuurd door een 28-jarige man uit Soesterberg. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor nader onderzoek naar de toedracht van het tragische ongeluk.De overleden vrouw laat een 5-jarige dochter achter.

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl