Weekendafsluiting Hartelbrug

hartelbrugDe provincie Zuid-Holland werkt van 20 tot en met 22 februari 2010 aan de Hartel- en de Zoetwaterkanaalbrug (N 218) in Spijkenisse.

De bruggen krijgen 16 nieuwe afsluitbomen. Daarvoor worden langs de betonconstructie aan de buitenkant van de bruggen enkele bordessen aangebracht.

Vanwege de werkzaamheden wordt de N 218 aan beide zijden tussen het Hartelkruis en de Groene Kruisweg afgesloten voor wegverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de brug.

Het onderhoud aan de bruggen start op zaterdagavond 20 februari om 19.00 uur en duurt tot uiterlijk maandagochtend 22 februari 5.00 uur. Het wegverkeer, met uitzondering van hulpdiensten en bussen, wordt omgeleid. Vanaf de A 15 kunnen weggebruikers Spijkenisse bereiken via afrit 17, Hoogvliet. Verkeer vanuit Spijkenisse kan via Hoogvliet en de Harmsenbrug de A 15 bereiken. Op maandagochtend 22 februari om 05.00 uur gaat de N 218 weer open voor alle verkeer. Gedurende de werkzaamheden zijn de Texaco-tankstations aan de Hartelweg niet bereikbaar.

 

Tagged under

Werk mee aan VPinfo

VPinfo is op zoek naar medewerkers om haar website nog actueler te maken. Ben jij handig met je "digitale pen"? Weet jij wat inwoners van Voorne-Putten willen lezen? Belangstelling voor lokale politiek of activiteiten in jouw gemeente? Meld je dan aan als medewerker. Stuur een mail naar redactie@vpinfo.nl